ALBA REPRÈN TOTES LES SEVES ACTIVITATS PRESENCIALS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA REPRÈN TOTES LES SEVES ACTIVITATS PRESENCIALS
ALBA reprèn totes les seves activitats presencials i el conjunt de tot el personal ja pot venir a les instal·lacions. Es tenen en especial consideració les pautes de seguretat, i les mesures de precaució per la COVID-19 són obligatòries i estan definides en base a les oficials dictaminades per les autoritats i adaptades a la realitat d'ALBA, enfortint la mitigació de riscos. Se segueix permetent el teletreball, així com la flexibilitat en les hores de treball de forma justificada.

Cerdanyola del Vallès, 29 de juny 2020 Des del passat 22 de juny, ALBA ha entrat en els dos modes d'activitat avançada (2.4 de Desenvolupament i 3.4 d'Operació). La instal·lació ha enllestit els últims detalls per rebre tot el personal des del proper dimecres 1 de juliol, establint tots els espais amb les mesures de precaució per treballar de manera segura en les condicions actuals de la pandèmia.

A més, està previst rebre els primers usuaris externs en les properes setmanes. Alhora, segueixen disponibles els procediments d'anàlisi i enviament de mostres per correu per totes les línies de llum i l'accés en format remot per a la línia de cristal·lografia de macromolècules. La convocatòria d'accés ràpid dedicada a la investigació sobre la COVID-19 estarà oberta al públic almenys fins el final de l'any i la indústria privada que requereixi temps de llum de sincrotró pot contactar l'Oficina Industrial, com sempre.

IM-ALBAsunrise

arxivat sota: , ,