PRÀCTIQUES UNIVERSITÀRIES A ALBA PEL CURS 2020-2021

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / PRÀCTIQUES UNIVERSITÀRIES A ALBA PEL CURS 2020-2021
Fins el 21 de juny, els estudiants universitaris interessats en realitzar pràctiques acadèmiques externes al Sincrotró ALBA poden sol·licitar una plaça per cobrir una de les 14 posicions disponibles.

Cerdanyola del Vallès, 25 maig 2020  El Sincrotró ALBA posa en marxa una nova convocatòria per realitzar pràctiques acadèmiques externes adreçada a estudiants universitaris de diferents àmbits del coneixement: física i tecnologia d'acceleradors, disseny mecànic, enginyeria mecànica i industrial, tecnologies de buit, radioprotecció, comunicació científica, electrònica, sistemes i controls informàtics.

Els estudiants seleccionats podran iniciar la seva estança a partir de l'octubre d'aquest 2020. El període en concret es determinarà d'acord amb l'estudiant i les pràctiques es podran fer fins el setembre del 2021. Aquestes estaran remunerades amb una compensació de 450 euros bruts mensuals, en concepte d'ajuda a l'estudi.

El termini per presentar les sol·licituds és fins el proper 21 de juny. Per a fer-ho, cal seguir les instruccions següents.

 

Coneix l'experiència d'estudiants de pràctiques que ja han passat per l'ALBA

 

arxivat sota: ,