NOU CAPÍTOL D'ACELERANDO ELECTRONES!

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / NOU CAPÍTOL D'ACELERANDO ELECTRONES!
Ja pots escoltar el cinquè episodi del podcast de ciència del Sincrotró ALBA, dedicat aquesta vegada a les ciències ambientals i la sostenibilitat.

Cerdanyola del Vallès, 11 de maig 2022  Des d'avui ja pots escoltar el cinquè capítol “Un futuro más sostenible”. Disponible a iVoox, Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts i Youtube.

Aquest cop posem el focus de llum en... la recerca feta a ALBA relacionada amb la protecció i la preservació del medi ambient.

El programa mostra estudis en detecció de contaminants al mar o sobre com reduir l'ús del plàstic, per exemple. Altres aplicacions de la llum de sincrotró mencionades giren al voltant de les bateries, les energies verdes o l'emmagatzematge de dades.

No te'l perdis, 20 minuts per il·luminar la ciència!

Aquest podcast està produït en col·laboració amb Cugat Mèdia i gràcies al suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya, a través de la seva convocatòria anual d'ajudes pel foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.El Sincrotró ALBA forma part de la xarxa d'Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i ha rebut suport a través del projecte FCT-20-15798.

IM-FECYT     IM-CugatMèdia


arxivat sota: ,