OBERTA LA CONVOCATÒRIA D'EXPERIMENTS PER AL CICLE 2018-II

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / OBERTA LA CONVOCATÒRIA D'EXPERIMENTS PER AL CICLE 2018-II
La convocatòria d'experiments per al cicle 2018-II s'ha obert avui fins el 26 de febrer de 2018 per cobrir els experiments de juliol a desembre de 2018. Els resultats es publicaran a finals de maig de 2018.

Cerdanyola del Vallès, 29 de gener de 2018. Ja pots enviar la teva proposta d'experiment per utilitzar una de les línies del Sincrotró ALBA al segon semestre de 2018. La data límit per enviar una proposta és el 26 de febrer de 2018, 23:59 h.

Aquesta convocatòria no inclou la presentació de propostes de l'àmbit de la cristal·lografia de proteïnes perquè la línia de llum BL13-XALOC ja té cobert tot el període 2018.

Les regles de finançament per als usuaris d'institucions d'origen espanyol no han canviat. Per als usuaris d'institucions d'origen europeu que no són espanyols, es finança una proposta per línia de llum a través de CalipsoPlus (una visita experimental amb dos usuaris finançats d'institucions europees no espanyoles). La proposta es seleccionarà en base a l'excel·lència científica d'acord amb el Panell Científic, donant prioritat a les propostes dels països europeus que no tenen instal·lacions de llum de sincrotró. Els contenidors dels experiments en remot es finançaran per a tots els usuaris europeus.

Les noves normes inclouen l'acceptació de la política de dades quan es demana temps de llum:

Per enviar una proposta:
http://useroffice.cells.es/

Més informació de la convocatòria:
http://www.cells.es/en/users/call-information

Més informació sobre las normes de finançament:
https://www.cells.es/en/users/user-funding

arxivat sota: