AMPLIAT EL TERMINI PER A QUE PIMEs SOL·LICITIN TEMPS DE LLUM

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / AMPLIAT EL TERMINI PER A QUE PIMEs SOL·LICITIN TEMPS DE LLUM
Les petites i mitjanes empreses (PIMEs) poden sol·licitar fins al 30 de juny de 2021 temps de llum finançat en diferents instal·lacions europees de llum de sincrotró i làsers d'electrons lliures gràcies a el projecte EU CALIPSOplus.

Cerdanyola del Vallès, 22 de desembre de 2020. El Projecte europeu CALIPSOplus reuneix 19 socis que ofereixen accés a 14 sincrotrons i 8 FEL a Europa i Mig Orient. El projecte està finançant l'accés transnacional de la indústria (PIMEs) a fonts de llum. permetent a les PIMEs accedir a la millor font de llum per a les seves necessitats particulars, independentment de si és o no la font de llum més propera.

La sisena convocatòria de propostes estarà oberta fins el 30 de juny de 2021. Les PIMEs poden presentar una sol·licitud a través del lloc web

Si vols conèixer en detall el que un sincrotró com l'ALBA pot fer per la teva empresa, ja pots veure el webinar, organitzat per l'Oficina Industrial el 17 de desembre de 2020.

CALIPSOplus té com a objectiu eliminar les barreres que impedeixen l'accés a fonts de llum basades en acceleradors de classe mundial. Els raigs intensos generats per les fonts de llum són excel·lents eines per caracteritzar un gran tipus de materials i proporciona informació única i molt útil per a la indústria.

Més informació i contactes de les fonts de llum que formen part de CALIPSOplus aquí.

IM-CALIPSOplus

CALIPSOplus ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció n.° 730.872.

arxivat sota: ,